Известие

Collapse
No announcement yet.

146 Боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 146 Боксер

Здравейте на всички току що се регистрирам и съм още неорентиран в сайта но тези дни мисля да си купя 146 боксер 1,6 с фабрична газ като не работи дръжката на шофьорската врата ключалката на багажника е разбита няма акумулатор и не е палена от 3 год,та ако може за малко съвети преди да я взема и какво да гледам дори не знам колко коня е ще ви бъда благодарен за съветите а и забравих тавана е увиснал т,е отлепен колко ще ми струва това и как да го оправя

Ако ти я дават за 500 лв и е в движение може да се замислиш.

Тавана се оправя като се вземе твърд такъв от по-нова генерация 146.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

колега дават ми я за 600 но забравих че и спирачната помпа е за смяна губи спирачна течност

Comment

След толкова дълъг престой още много течащи неща ще изскочат. 146-ците са вече за без пари, търси си поддържана кола.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

след всички ремонти накрая равносметката ще ти излезе , че е по-добре да си купиш запазена.
          Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
          Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 13:44.

Comment

Ако се откажеш от покупката или си намериш по хубава, може аз да я взема, а що се отнася до това колко кубика е можеш да си ориентираш по няколко неща.
              Например най точно е ако погледнеш щампата на блока която се намира точно под алтернатора в задната му дясна страна гледано отпред назад.Ако пише 80 е 1.3, ако е 84 е 1.6 и ако е 87 е 1.7.
              Колегите ти казаха какво да очакваш общо взето, течове ще има от много места, не е изключено да са се разложили маркучите на спирачките и след няколко натискания да блокират спирачките.Може да ти се движи трудно лоста за скорости което ще означава, че жилата са тръгнали, а те вече са кът.Може да протече я радиатора, я радиаторчето на парното, я някоя тапа на блока, я някоя гарнитура на глава,я някое водно съединение и още много неща, бе с две думи ще пускаш тото и каквото ти се падне.
              В общи линии няма тайни в тези автомобили така, че питай и ще ти се отговори.
              Успех

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

благодаря на всички на той се отказа да я продава търся си 147 кажете нещо и за нея 2001 е 115 коня

Comment

виждам че търсиш евтина кола. на 147/156 комплект носачи и дебитомер /които са консумативи при този модел/ и то без труд струват за колкото са ти продавали 146-цата.
                  ако 147-цата е бензин, комплект свещи са 200лв. още цифри искаш ли.
                  точка

Comment

Working...
                  X